Skybasert løsning effektiviserer og forenkler tollstyring 

Jackon AS, en av Europas ledende produsenter av isolasjon og emballasje til byggebransjen og annen industri, velger skybasert tolløsning fra Descartes. Med Implementeringen av den nye GCT-løsningen (Global Customs and Transport) vil Jackon forenkle og effektivisere håndtering av deklarasjoner og annen viktig dokumentasjon for internasjonal transportbehandling. 

Jackon er en av Europas ledende produsenter av isolasjon, byggesystemer, våtromsprodukter samt spesialprodukter og emballasje til byggebransjen og annen industri. Jackon har i alt 21 fabrikker i 6 land i Europa - 18 av fabrikkene ligger i Norden. Jackon AS velger nå skybasert tolløsning fra Descartes for å forenkle og effektivisere tollbehandlingen.

-Ved å bruke Descartes løsning for tollhåndtering får vi full kontroll over våre import- og eksportdeklarasjoner. Vi kan skape raskere og sikrere dokumenter som er nødvendig for vår tollhåndtering, sier Ole Iver Mæhlum, Logistikksjef Skandinavia i Jackon AS. 

En sentral oppgave for Jackon er å sikre at kundene får varene deres hvor de vil og når de vil. Med implementeringen av den nye GCT (Global Customs and Transport) -løsningen vil Jackons tollforvaltning ikke bare være enklere og mer effektiv, men også fullt oppdatert og tilpasset nye og endrede krav fra tollmyndighetene. 

-Vi er stolte over at Jackon har valgt vår løsning for å gjøre tollstyringen deres jevnere og bedre. Vi er også glade for å kunne delta og hjelpe Jackon med å nå sine forretningsmessige mål, sier Lars Persson, salgssjef for Norden på Descartes. 

Om Jackon AS

Jackon er et familieeid industrikonsern med hovedkontor i Fredrikstad. De er en av Europas ledende produsenter av isolasjon, byggesystemer, samt spesialprodukter og emballasje i ekspandert (EPS) og ekstrudert (XPS) polystyren og EPP (ekspandert polypropylen) til byggebransjen og annen industri.