Jackon AS, en av Europas ledende produsenter av isolasjon og emballasje til byggebransjen og annen industri, velger skybasert tolløsning fra Descartes. Med Implementeringen  av den nye GCT-løsningen (Global Customs and Transport)   vil Jackon forenkle og effektivisere håndtering av deklarasjoner og annen viktig dokumentasjon for internasjonal transportbehandling . 

Jackon er en av Europas ledende produsenter av isolasjon, byggesystemer, våtromsprodukter samt spesialprodukter og emballasje til byggebransjen og annen industri. Jackon har i alt 21 fabrikker i 6 land i Europa - 18 av fabrikkene ligger i Norden. Jackon AS velger nå skybasert tolløsning fra Descartes for å forenkle og effektivisere tollbehandlingen.  

  • Ved å bruke Descartes løsning for tollhåndtering får vi full kontroll over våre import- og eksportdeklarasjoner. Vi kan skape raskere og sikrere dokumenter som er nødvendig for vår tollhåndtering, sier Ole Iver Mæhlum, Logistikksjef Skandinavia i Jackon AS. 

Skybasert løsning effektiviserer og forenkler tollstyring 

En sentral oppgave for Jackon er å sikre at kundene får varene deres hvor de vil og når de vil. Med implementeringen av den nye GCT (Global Customs and Transport) -løsningen vil Jackons tollforvaltning ikke bare være enklere og mer effektiv, men også fullt oppdatert og tilpasset nye og endrede krav fra tollmyndighetene. 

  • Vi er stolte over at Jackon har valgt vår løsning for å gjøre tollstyringen deres jevnere og bedre. Vi er også glade for å kunne delta og hjelpe Jackon med å nå sine forretningsmessige mål, sier Lars Persson, salgssjef for Norden på Descartes. 

Om Jackon AS 
Jackon er et familieeid industrikonsern med hovedkontor i Fredrikstad. De er en av Europas ledende produsenter av isolasjon, byggesystemer, samt spesialprodukter og emballasje i ekspandert (EPS) og ekstrudert (XPS) polystyren og EPP (ekspandert polypropylen) til byggebransjen og annen industri.