Ruteplanlegging


Descartes løsninger gir dine koordinatorer, sjåfører og driftsledelse bransjens mest avanserte og brukervennelig verktøy.

Kundecase: Island Post
Med støtte fra Descartes strategiske ruteplanlegging har Iceland Post vært i stand til å gjøre overgangen fra tradisjonell postlevering til dagens mer og mer krevende pakkeleveranser.

ebook: Last Mile Delivery
I denne e-boken går vi gjennom strategiene og de tekniske tilnærmingene som kreves for å skape den beste kundeopplevelsen, fra bestilling til levering.
Webinar: Leveranser til rett tid og på rett sted
Lytt til webinaret vårt der vi snakker om hvordan strategisk ruteplanlegging gir forskjellige fordeler for noen bedrifters forskjellige behov

Kombiner planlagte ruter med nyvinnende GPS-teknologi for presise leveranser


Trafikken og konkurransen øker samtidig som det er et økende krav til kundeservice og kostnader til arbeidskraft. Det har derfor blitt mer komplisert å optimalisere ruteplanleggingen. Vi i Decartes har lang erfaring som inovatører av ruteoptimalisering - i vår teknikk tas det i bruk avanserte algoritmer og Al for å kotinuerlig levere forbedringer i strategi og dynamisk planlegging.

Strategisk planlegging
Utvikle og optimere distribusjons-områder, ruter og lagerfylling for å oppnå optimal kundeservice og økt fortjeneste.

Dynamisk planlegging
Bransjens mest komplette og sofistikerte planleggingsfunksjoner for optimalisering av ruter.

Oppnå en gjennomsnittlig omkostningsreduksjon på 5-25%


Utvikle strategiske og taktiske planer for den daglige distribusjonen, forbedre tjenesteleveransen og skape et detaljert bilde på hvor kostnadseffektiv distribusjonen er og hvilke justeringer som bør gjøres.

Med ruteplanlegging fra Descartes vil du få økt evne til å levere varene i tide. Samtidig vil du også kunne stille raskere når forholdene i omverdenen endrer seg. Det vil ikke bare forenkle transportplanlegging og den ansattes arbeidsuke, men også redusere antall mil på veien og dermed også redusere bedriftens miljøpåvirkning.

  • Økt antall ruter
  • Full utnyttelse av tilgjengelige biler og sjåfører
  • Mindre tid til planlegging
  • Ressurssparende
  • Økt effektivitet med Al-drevet automatisering
  • God tilpasningsevne og skalerbart gjennom konfigurerbar teknologi
routeplanner from Descartes

"Våre kunder legger stor vekt på raske, nøyaktige og fleksible leveranser. Vårt mål er å levere etter avtale og tilby høy kundeservice. Derfor utvider vi vår ruteoptimering med Descartes her i Danmark til også å inkludere Norge, Sverige og Finland."

-Per Rimkjær, prosjekt- og transportsjef i STARK Group

Vil du snakke med en av ekspertene våre?