En moderne og helt skybasert løsning tillot Neumann Bygg, en av Norges største byggevaredistributører, å velge Descartes.  

STARK GROUP eier STARK i Danmark og Finland, Neumann Bygg i Norge og Beijer Byggmaterial i Sverige. Descartes ruteplanlegging og mobil løsning skal nå implementeres i den norske virksomheten med 12 varehus. 

– Vi jobber kontinuerlig for å minimere kundenes ventetid og hjelpe dem med å oppnå en mer effektiv arbeidsdag. Derfor fokuserer vi på alltid å ha de riktig materiale på lager og å kunne levere raskt til hele markedet. Med Descartes løsning vil vi kunne gi våre kunder bedre service og mer detaljert informasjon om leveransene sine. Samtidig vil vi kunne følge opp vår egen virksomhet, sier Per Rimkjær, Project & Transport Manager hos STARK GROUP. 

Med Descartes ruteplanlegging kan Neumann Bygg optimalisere bruken av sine distributørers biler samtidig som kundene gis nøyaktig leveringstider. Man kan også følge leveransen i sanntid og umiddelbart informere kunden om det skulle oppstå forsinkelser på veien. I tillegg får man verktøy for systematisk oppfølging. 

Den skybaserte løsningen kan enkelt brukes av ulike distributører uten behov for spesialutstyr. Hver sjåfør laster bare ned en app til smartphonen sin. Leveransen kan dermed også signeres og bekreftes av kunden direkte på stedet. 

– Vi valgte Descartes fordi det er en skybasert løsning med stor funksjonalitet. Det er enkelt for våre sjåfører å bruke og vil gi oss muligheten til å forbedre informasjonen til våre kunder. Descartes løsning gjør det lettere for oss å jobbe med et nettverk av ulike transportselskaper, fortsetter Per Rimkjær. 

Det faktum at Descarte internasjonalt anerkjente løsninger for ruteplanlegging og oppfølging nå er implementert i flere land i Skandinavia, er et viktig fremskritt for selskapet. 

– Vi er glade og stolte over å kunne bidra til Neumann Byggs utvikling og suksess, sier Lars Persson, Sales Director Nordic Region på Descartes. 
 

Om STARK GROUP 

STARK GROUP er Nordens største forhandler og distributør av byggematerialer, med virksomheter i Danmark, Norge, Sverige, Finland og på Grønland. STARK GROUP tilbyr et bredt spekter av tjenester til både byggfirmaer og profesjonelle håndverkere. STARK GROUP eier STARK i Danmark og på Grønland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige og STARK i Finland.